Volg Yory op Facebook Twitter Pinterest YouTube LinkedIn

Missie | Team Yory | Contact | Nieuwsbrief

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Bahasa Indonesia ID

Frank Lether

frank lether

Frank D.P.M. Lether heeft al jaren een eigen praktijk op het gebied van public relations en marketing communicatie. Daarvoor was hij als zodanig werkzaam in het bedrijfsleven, voornamelijk bij Amerikaanse computerbedrijven. Voordat hij public relations officer en redacteur van de website en het jaarboek Gens Humana van HCC!genealogie werd, was hij algemeen secretaris bij NGV Computergenealogie en secretaris van de Genealogische Computer Vereniging.

Over zijn onderzoek naar zijn familie publiceert hij op zijn eigen genealogische website en geeft regelmatig een familieblaadje uit in het Nederlands en Engels. Daarnaast publiceert hij over zaken waar hij verstand van denkt te hebben, interessant vindt of weinig tot niets van weet, hetgeen hem dan irriteert.

Wil je ook auteur op Yory worden?

Meld je dan hier aan en verspreid je kennis!

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief


Ieder kwartaal
Download gratis de akte checklist

Download gratis de akte checklist

Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen?


Zo gebruik je de akte checklist
over yolanda lippens

Ik ben de oprichtster van Yory. Een uit de hand gelopen hobbysite over mijn stamboomonderzoek en familiegeschiedenis met de bevindingen die ik online wilde delen. Met een groei van honderden artikelen over brede categorieën, heeft Yory inmiddels tienduizenden bezoekers per maand. Sinds 2022 wordt Yory versterkt door een team van auteurs met ieder zijn eigen specialiteit op genealogie gebied. Ik glunder dagelijks van trots en dankbaarheid.

Verder schrijf ik graag over dingen waar ik gelukkig van word. Over natuurlijk stamboomonderzoek, voorouders en mijn leven. Alles educatief en oplossingsgericht bedoeld. Want ook daar word ik gelukkig van. Mijn privé columns zijn korte waargebeurde verhalen. Maar dan wel met een vleugje drama en gedrenkt in humor. Zo ben ik dan ook wel weer.

Wil je de bewijsvoering van mijn stamboom zien?
Hier vind je al mijn aktes: https://www.yory.nl/stamboom-aktes-delen-doe-je-zo/

Zoek je voorouders op MyHeritage

NL_FTFCbanners_480320_01.png

Zoek je voorouders op Open Archieven

Lees ook...