Volg Yory op Facebook Twitter Pinterest YouTube LinkedIn

Missie | Team Yory | Contact | Nieuwsbrief

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Bahasa Indonesia ID

Thom Kruiper

Thom-Kruiper-2018.jpg

Thom Kruiper (Nijverdal, 9 april 1996) is docent geschiedenis, historicus en bestuurslid bij de Historische Kring Hellendoorn Nijverdal. Als geboren en getogen Nijverdaller is hij opgegroeid middenin Overijssel op het snijvlak tussen de regio's Salland en Twente. Hierdoor draagt hij ook het Nedersaksisch en Overijssel als provincie een bijzonder warm hart toe. Hij is al ruim 5 jaar bezig met zijn stamboomonderzoek en die van vrienden in kennissen. Daarnaast schrijft hij voor het verenigingsblad 'Reggesproake' van de Historische Kring Hellendoorn Nijverdal.

Thoms specialisme is stamboomonderzoek in Oost-Nederland (Salland, Twente, Achterhoek, zuidelijk Drenthe). Voor dit gebied is boerderijenonderzoek ook een belangrijke factor, iets waar hij zich graag in vastbijt. Thom helpt personen die niet bekend zijn met het Nedersaksisch ook graag bij het toepassen hiervan in hun stamboomonderzoek.

Wil je ook auteur op Yory worden?

Meld je dan hier aan en verspreid je kennis!

Open Archieven | Genealogie Online | FamilySearch
Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief


Ieder kwartaal
Download gratis de akte checklist

Download gratis de akte checklist

Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen?


Zo gebruik je de akte checklist
over yolanda lippens

Ik ben de oprichtster van Yory. Een uit de hand gelopen hobbysite over mijn stamboomonderzoek en familiegeschiedenis met de bevindingen die ik online wilde delen. Met een groei van honderden artikelen over brede categorieën, heeft Yory inmiddels tienduizenden bezoekers per maand. Sinds 2022 wordt Yory versterkt door een team van auteurs met ieder zijn eigen specialiteit op genealogie gebied. Ik glunder dagelijks van trots en dankbaarheid.

Verder schrijf ik graag over dingen waar ik gelukkig van word. Over natuurlijk stamboomonderzoek, voorouders en mijn leven. Alles educatief en oplossingsgericht bedoeld. Want ook daar word ik gelukkig van. Mijn privé columns zijn korte waargebeurde verhalen. Maar dan wel met een vleugje drama en gedrenkt in humor. Zo ben ik dan ook wel weer.

Wil je de bewijsvoering van mijn stamboom zien?
Hier vind je al mijn aktes: https://www.yory.nl/stamboom-aktes-delen-doe-je-zo/

Zoek je voorouders op MyHeritage

NL_FTFCbanners_480320_01.png

Zoek je voorouders op Open Archieven

Lees ook...