Volg Yory op Facebook Twitter Pinterest YouTube LinkedIn

Missie | Team Yory | Contact | Nieuwsbrief

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Bahasa Indonesia ID

Timo Wouters

timo wouters

Timo Wouters (Maastricht, 2003) is afkomstig uit het Zuid-Limburgse Heuvelland en woonachtig binnen de gemeente Meerssen. In het dagelijkse leven ben ik bezig met mijn havo-opleiding. Als hobby's doe ik dagelijks vrijwilligerswerk voor Heemkundevereniging Meerssen, stedenbouwkundig ontwerpen, fietsen / mountainbiken, lezen, en het uitdiepen van familiegeschiedenis. Ik ben breed geïnteresseerd in de lokale, regionale en nationale geschiedenis. Verder schrijf ik artikelen over mijn voorouders voor familieleden en Meerssen-gerelateerde artikelen in het verenigingsblad "Gerbergabode" van gelijknamige heemkundevereniging.

Vanaf mijn 15e levensjaar onderzoek ik mijn familie. Ongeveer 3/4 deel van mijn voorouders komt uit Zuid-Limburg en mijn specialisme ligt dan ook bij de Limburgse genealogie. Ook beschik ik over veel kennis omtrent historisch onderzoek in de kadastrale archieven. Mocht je vragen aan mij hebben, laat het mij gerust weten bij voorkeur via dit kanaal of via de onderstaande kanalen.

Wil je ook auteur op Yory worden?

Meld je dan hier aan en verspreid je kennis!

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief


Ieder kwartaal
Download gratis de akte checklist

Download gratis de akte checklist

Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen?


Zo gebruik je de akte checklist
over yolanda lippens

Ik ben de oprichtster van Yory. Een uit de hand gelopen hobbysite over mijn stamboomonderzoek en familiegeschiedenis met de bevindingen die ik online wilde delen. Met een groei van honderden artikelen over brede categorieën, heeft Yory inmiddels tienduizenden bezoekers per maand. Sinds 2022 wordt Yory versterkt door een team van auteurs met ieder zijn eigen specialiteit op genealogie gebied. Ik glunder dagelijks van trots en dankbaarheid.

Verder schrijf ik graag over dingen waar ik gelukkig van word. Over natuurlijk stamboomonderzoek, voorouders en mijn leven. Alles educatief en oplossingsgericht bedoeld. Want ook daar word ik gelukkig van. Mijn privé columns zijn korte waargebeurde verhalen. Maar dan wel met een vleugje drama en gedrenkt in humor. Zo ben ik dan ook wel weer.

Wil je de bewijsvoering van mijn stamboom zien?
Hier vind je al mijn aktes: https://www.yory.nl/stamboom-aktes-delen-doe-je-zo/

Zoek je voorouders op MyHeritage

NL_FTFCbanners_480320_01.png

Zoek je voorouders op Open Archieven

Lees ook...