Volg Yory op Facebook Twitter Pinterest YouTube LinkedIn

Missie | Team Yory | Contact | Nieuwsbrief

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Bahasa Indonesia ID

Blaas je voorouders leven in met de Deep Nostalgia ™ techniek

My Heritage heeft Deep Nostalgia ™ ontwikkeld om je voorouders tot leven te brengen. Dit is een Deep Fake techniek wat verbazingwekkende resultaten geeft.

Kunstmatige intelligentie

voorouders en deep fake
Mijn voorouders in beeld.

Hoe kan dit? Er wordt gebruik gemaakt van levende modellen die gefilmd zijn met bepaalde bewegingen.

Over die film wordt de oude foto geprojecteerd die de bewegingen overnemen, gematcht op de ogen en de mond.

Dankzij de slimme software in combinatie met kunstmatige intelligentie wordt deze Deep Nostalgia ™ realiteit. Gelukkig is dit een positieve vorm van Deep Fake.

Maar je wilt niet alles weten: het lijken wel de schilderijen uit de Harry Potter films, maar dan met je eigen voorouders!

Je voorouders zien bewegen en lachen

Wie vind het niet gaaf om je voorouders in plaats van op een foto, te zien bewegen als in een video? Let wel: per animatie kan er maar één persoon bewegen. Dus als er andere mensen op een foto staan, blijven die stil.

Vroeger werd er nooit gelachen op een foto, Maar dankzij Deep Nostalgia ™ kijken je voorouders ineens om zich heen, hebben een glimlach, knipperen en bewegen met hun ogen, of werpen een blik die recht door je heen gaat.

Inmiddels is deze Deep Nostalgia ™ tool al op meer dan 10 miljoen gezichten toegepast, dat zijn er een paar duizend per dag.

Foto’s waar je oud op staat moet je bewaren. Daarmee kan je over 10 jaar bewijzen dat je niks veranderd bent.’
Wiet van Broeckhoven, Belgisch mediapersoonlijkheid (1949-2019)


Op tijdreis met oude foto’s

Heb je oude foto’s van je voorouders in een oude doos of album? Scan deze dan in, tegenwoordig gaat dat heel eenvoudig met een smartphone. Zorg er wel voor dat de foto zo gaaf mogelijk is, bewerk hem desnoods met een fotoprogramma. Tip: geef de bestandsnaam de naam van de persoon.

Je kunt natuurlijk ook een foto van jezelf nemen toen je klein was. Dit is vooral leuk als je geen foto’s uit je jeugd hebt. Of van een beroemd persoon, zoals Rembrandt van Rijn of Willem van Oranje.

Verschillende animaties in Deep Nostalgia ™

Momenteel zijn er 10 basis animaties en 10 speciale animaties. Om deze in actie te zien heb ik een video gemaakt met mijn opa M.J.C.F. Lippens rond 1920.

Op deze manier kan ik dankzij alle animaties verschillende bewegingen zien van mijn opa, die ik helaas nooit heb gekend. De mogelijkheid van een kus met knipoog vind ik dan ook heel bijzonder.

Mijn opa Lippens zit vol met leven!
Enkele video’s van mijn voorouders dankzij de Deep Nostalgia ™ techniek

De Deep Nostalgia ™ mag je gratis uit proberen. Maar na enkele keren geprobeerd te hebben, is een abonnement op My Heritage nodig.

Conclusie

Kortom, je voorouders leven inblazen kan nu met deze Deep Fake techniek van My Heritage.

Ga aan de slag met Deep Fake
Genealogie software | Maak je index openbaar | Mijn voorouders
Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief


Ieder kwartaal
Download gratis de akte checklist

Download gratis de akte checklist

Wil je ook de nieuwsbrief?


Zo gebruik je de akte checklist
over yolanda lippens

Ik ben de oprichtster van Yory. Een uit de hand gelopen hobbysite over mijn stamboomonderzoek en familiegeschiedenis met de bevindingen die ik online wilde delen. Met een groei van honderden artikelen over brede categorieën, heeft Yory inmiddels tienduizenden bezoekers per maand. Sinds 2022 wordt Yory versterkt door een team van auteurs met ieder zijn eigen specialiteit op genealogie gebied. Ik glunder dagelijks van trots en dankbaarheid.

Verder schrijf ik graag over dingen waar ik gelukkig van word. Over natuurlijk stamboomonderzoek, voorouders en mijn leven. Alles educatief en oplossingsgericht bedoeld. Want ook daar word ik gelukkig van. Mijn privé columns zijn korte waargebeurde verhalen. Maar dan wel met een vleugje drama en gedrenkt in humor. Zo ben ik dan ook wel weer.

Zoek je voorouders op Open Archieven

Zoek je voorouders op MyHeritage

NL_FTFCbanners_480320_01.png

Lees ook...