Neem contact op met Yolanda Lippens

Wil je contact opnemen met Yolanda Lippens?

Door omstandigheden kan ik momenteel niet helpen met stamboomonderzoek, maar je kunt mij wel een bericht sturen.

Dit bericht zal ik verwijderen zodra ik weer in de gelegenheid ben.

Je kunt me wel ook Appen op 06 25000 550, of contacten via Facebook, Twitter en Skype.

Contact

Contact

Bezig met versturen

 

cloud yolanda-lippens-yory

Vertaling van de wordcloud

Ik ben flexibel, enthousiast, opgewekt, zelfstandig, een doorzetster, direct, behulpzaam, creatief, leergierig, loyaal, communicatief, snel, recht door zee, gevoelig, kan goed schrijven, lesgeven, presenteren, coördineren, analytisch denken, oplossingen verzinnen.

Mijn schrijfstijlen

Yolanda Lippens successfully completed the Yoast SEO for WordPress (block editor) course!Naast het schrijven van artikelen en columns voor mijn website, kan ik in nog meer stijlen schrijven:

Een aankondiging, breaking news, column, conclusies, correspondentie, e-book, infomercial, headlines, handleiding, magnetic headlines, interviews, inzichten, klachtonderbouwing, lijsten, motivatie, nieuwsbrief, persbericht, review, salespages, satirisch nieuws, SEO gericht, slogans, stappenplan, stroomdiagram, workflow, takenverdeling, videoscript. Alles met of zonder humor twist.

De schrijfstijl voor mijn genealogie artikelen is anders dan voor mijn privé columns. Dit heeft alles te maken met mijn focus voor SEO, waarbij ik voor de artikelen bij stamboomonderzoek strakker heb ingericht. Voor mijn schrijfstijl voor mijn privé columns hanteer ik een lossere stijl.

Yoast Certificaat

In 2020 heb ik bij de Yoast SEO Academy mijn SEO certificaat behaald.

Lees ook:

Mijn privé columns en foto’s en stamboom
Overzicht nieuwsbrieven
Personeel gezocht
Handleidingen stamboomonderzoek
Relaties en huwelijk
Verloren en gevonden
Mijnheer de Redacteur!
Advertenties van toen
Afstaan van kinderen
Spotprenten in de kranten
Nieuws uit oude kranten
Oproepen van onze voorouders

DisclaimerPhoto CreditsWebinars en Facebook Live SessiesKlachten en vuile laster!

‘Contact Yolanda Lippens’

Webinars en Live Overzicht handleidingen Kranten van vroeger
Download gratis de akte checklist

Download gratis de akte checklist

Tip: Zo gebruik je de akte checklist
Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Je ontvangt maandelijks nieuwe artikelen


Interessante artikelen

yory