Volg Yory op Facebook Twitter Pinterest YouTube LinkedIn

Missie | Team Yory | Contact | Nieuwsbrief

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Bahasa Indonesia ID

Disclaimer

Op deze pagina vindt u de disclaimer van Yory (Yolanda Lippens), zoals deze beschikbaar is gesteld door Yory. In deze disclaimer geef ik aan onder welk voorbehoud ik de informatie op mijn website aanbiedt.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt, mits u de bronvermelding ‘Yolanda Lippens‘ in uw tekst opneemt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Yory is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Yory.

Geen garantie op juistheid

Yory streeft naar een zo actueel en correct mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie op deze website onvolledig en/of onjuist zijn, dan kan ik daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Mits ik gewezen word op terechte fouten, dan zal ik deze direct corrigeren, neem daarvoor contact met mij op.

De informatie op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie. Yory heeft het recht om deze materialen te wijzigen of te verwijderen zonder voorafgaande melding. Yory aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van de sites waarnaar wordt doorverwezen via hyperlinks.

Geen inkomsten

Yolanda Lippens (Yory) is heeft geen KvK inschrijving, is non-profit, onafhankelijk, vraagt en ontvangt geen geld of vergoedingen voor diensten of promotie van derden. De commerciële diensten van derden die ik aanreik, geniet ik geen financieel voordeel van.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie op deze pagina.

Yolanda Lippens
oktober 2021

Je stamboom online zettenKlachen en vuile laster!
Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief


Ieder kwartaal
Download gratis de akte checklist

Download gratis de akte checklist

Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen?


Zo gebruik je de akte checklist
over yolanda lippens

Ik ben de oprichtster van Yory. Een uit de hand gelopen hobbysite over mijn stamboomonderzoek en familiegeschiedenis met de bevindingen die ik online wilde delen. Met een groei van honderden artikelen over brede categorieën, heeft Yory inmiddels tienduizenden bezoekers per maand. Sinds 2022 wordt Yory versterkt door een team van auteurs met ieder zijn eigen specialiteit op genealogie gebied. Ik glunder dagelijks van trots en dankbaarheid.

Verder schrijf ik graag over dingen waar ik gelukkig van word. Over natuurlijk stamboomonderzoek, voorouders en mijn leven. Alles educatief en oplossingsgericht bedoeld. Want ook daar word ik gelukkig van. Mijn privé columns zijn korte waargebeurde verhalen. Maar dan wel met een vleugje drama en gedrenkt in humor. Zo ben ik dan ook wel weer.

Wil je de bewijsvoering van mijn stamboom zien?
Hier vind je al mijn aktes: https://www.yory.nl/stamboom-aktes-delen-doe-je-zo/

Zoek je voorouders op MyHeritage

NL_FTFCbanners_480320_01.png

Zoek je voorouders op Open Archieven

Lees ook...