Volg Yory op Facebook Twitter Pinterest YouTube LinkedIn

Missie | Team Yory | Contact | Nieuwsbrief

Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Bahasa Indonesia ID

Webinars en Facebook Live over stamboomonderzoek

Een overzicht van alle Facebook Live Sessies en webinars die ik heb gegeven over stamboomonderzoek. Met aankondigingen van nieuwe!

[wp_show_posts id=”18059″]

Schrijven en praten

yolanda lippens webinars stamboomonderzoek

Ik schrijf niet alleen graag over stamboomonderzoek, maar ik praat er ook nog eens graag over tijdens webinars.

Tijdens mijn ICT carrière heb ik vele cursussen, workshops en webinars mogen geven. De mogelijkheid om mijn passie voor stambomen en genealogisch onderzoek kan combineren met verbaal tips geven, vind ik erg dankbaar om te doen.

Voor mijn werk heb ik op diverse podia gestaan. Niet alleen op vele locaties in Nederland, maar ook in Venetië, Orlando en Las Vegas. Wie kan dat op zijn CV zetten?

Nieuwe vrienden

Al vanaf jong ben ik bezig met het onderzoeken van mijn stamboom. Het schijnt dat ik veel ooms, tantes, neven en nichten heb gehad. Maar helaas was er in mij jeugd geen contact met familie.

Door mijn onderzoek, ook met levende familie, heb ik neven en nichten gevonden waar ik inmiddels een warm contact mee heb. De cadeautjes van ‘simpel‘ stamboomonderzoek; een uitbreiding van mijn vrienden!

Mijzelf ontdekt

Vanaf kleins af aan wist ik al snel wat ik wilde en wie ik was. Maar door de gegevens van mijn stamboom goed te interpreteren, ben ik een stuk rijker geworden. Ik heb antwoorden gekregen op vele vragen, maar ook onverwachte inzichten die echt een ‘Ahaaaaa, daarom dus!’ moment hebben gegeven.

Als je dus verder kijkt dan alleen je aktes en data, zal je veel meer te weten komen dan je oorspronkelijk had gedacht.

Actiepunten voor je stamboom
Kentekenplaten van vroeger zoeken
Online archief met de Familie Archivaris
Mijn online stamboom
Maak een eigen Genealogie Startpagina
Statistieken uit je stamboom
Who Do You Think You Are?
Duik in je verleden, artikel Telegraaf

‘Webinars en Facebook Live over stamboomonderzoek’

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief


Ieder kwartaal
Download gratis de akte checklist

Download gratis de akte checklist

Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen?


Zo gebruik je de akte checklist
over yolanda lippens

Ik ben de oprichtster van Yory. Een uit de hand gelopen hobbysite over mijn stamboomonderzoek en familiegeschiedenis met de bevindingen die ik online wilde delen. Met een groei van honderden artikelen over brede categorieën, heeft Yory inmiddels tienduizenden bezoekers per maand. Sinds 2022 wordt Yory versterkt door een team van auteurs met ieder zijn eigen specialiteit op genealogie gebied. Ik glunder dagelijks van trots en dankbaarheid.

Verder schrijf ik graag over dingen waar ik gelukkig van word. Over natuurlijk stamboomonderzoek, voorouders en mijn leven. Alles educatief en oplossingsgericht bedoeld. Want ook daar word ik gelukkig van. Mijn privé columns zijn korte waargebeurde verhalen. Maar dan wel met een vleugje drama en gedrenkt in humor. Zo ben ik dan ook wel weer.

Wil je de bewijsvoering van mijn stamboom zien?
Hier vind je al mijn aktes: https://www.yory.nl/stamboom-aktes-delen-doe-je-zo/

Zoek je voorouders op MyHeritage

NL_FTFCbanners_480320_01.png

Zoek je voorouders op Open Archieven

Lees ook...