Webinars en Facebook Live over stamboomonderzoek

Een overzicht van alle Facebook Live Sessies en webinars die ik heb gegeven over stamboomonderzoek. Met aankondigingen van nieuwe!

Schrijven en praten

yolanda lippens webinars stamboomonderzoek

Ik schrijf niet alleen graag over stamboomonderzoek, maar ik praat er ook nog eens graag over tijdens webinars.

Tijdens mijn ICT carrière heb ik vele cursussen, workshops en webinars mogen geven. De mogelijkheid om mijn passie voor stambomen en genealogisch onderzoek kan combineren met verbaal tips geven, vind ik erg dankbaar om te doen.

Voor mijn werk heb ik op diverse podia gestaan. Niet alleen op vele locaties in Nederland, maar ook in Venetië, Orlando en Las Vegas. Wie kan dat op zijn CV zetten?

Nieuwe vrienden

Al vanaf jong ben ik bezig met het onderzoeken van mijn stamboom. Het schijnt dat ik veel ooms, tantes, neven en nichten heb gehad. Maar helaas was er in mij jeugd geen contact met familie.

Door mijn onderzoek, ook met levende familie, heb ik neven en nichten gevonden waar ik inmiddels een warm contact mee heb. De cadeautjes van ‘simpel‘ stamboomonderzoek; een uitbreiding van mijn vrienden!

Mijzelf ontdekt

Vanaf kleins af aan wist ik al snel wat ik wilde en wie ik was. Maar door de gegevens van mijn stamboom goed te interpreteren, ben ik een stuk rijker geworden. Ik heb antwoorden gekregen op vele vragen, maar ook onverwachte inzichten die echt een ‘Ahaaaaa, daarom dus!’ moment hebben gegeven.

Als je dus verder kijkt dan alleen je aktes en data, zal je veel meer te weten komen dan je oorspronkelijk had gedacht.

Actiepunten voor je stamboom
Kentekenplaten van vroeger zoeken
Online archief met de Familie Archivaris
Mijn online stamboom
Maak een eigen Genealogie Startpagina
Statistieken uit je stamboom
Who Do You Think You Are?
Duik in je verleden, artikel Telegraaf

‘Webinars en Facebook Live over stamboomonderzoek’

Deel dit artikel op

Ga naar de auteurspagina

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief

Download gratis de akte checklist

Download gratis de akte checklist

Tip: Zo gebruik je de akte checklist

Interessante artikelen

Aan de slag met zoeken

yory
Deel dit artikel op