Photo Credits website Yory

Over de photo credits: Alle foto’s en images die gebruikt zijn op deze website zijn legaal en gecontroleerd op rechten. Of de rechten zijn gekocht, of de afbeeldingen zijn rechtenvrij, of zijn van eigen makelij.

Iedere afbeelding bevat de bron in de bestandsnaam en Alt tag.

All photos and images used on this website are legally used and checked for rights. Or their rights are bought, or they are rights free, or are self-made.

Every image contains the source in the filename and Alt tag.

Bronnen

Pixabay, Wikimedia, Flickr, Pexels, Unsplash, Stocksnap, FreeImages, Freepik, Dreamstime, Delpher, Citaten.

Deel dit artikel op
Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief


Ieder kwartaal
Download gratis de akte checklist

Download gratis de akte checklist

Ontvang de nieuwsbrief


Zo gebruik je de akte checklist
over yolanda lippens
Yolanda Lippens

Ik ben de oprichtster van Yory (2016). Een uit de hand gelopen hobbysite over mijn stamboomonderzoek en bevindingen die ik 'alleen maar' online wilde delen. Met een groei van honderden artikelen over brede categorieën, heeft Yory inmiddels tienduizenden bezoekers per maand. Sinds 2022 wordt Yory versterkt door een team van auteurs met ieder zijn eigen specialiteit op genealogie gebied. Ik glunder dagelijks van trots en dankbaarheid.

Verder schrijf ik graag over dingen waar ik gelukkig van word. Over natuurlijk stamboomonderzoek, voorouders en mijn leven. Alles educatief en oplossingsgericht bedoeld. Want ook daar word ik gelukkig van. Mijn privé columns zijn korte waargebeurde verhalen. Maar dan wel met een vleugje drama en gedrenkt in humor. Zo ben ik dan ook wel weer.

Interessante artikelen

Aan de slag met zoeken